Over mij

 

Ik ben Nadja van den Berg. Mijn passie voor de bereiding van eten werd al vroeg zichtbaar. Al als jong meisje zat ik nieuwsgierig op het aanrecht van mijn moeder om te kijken hoe zij het eten bereidde. Natuurlijk mocht ik dan ook helpen en in de pan roeren. Later kwam mijn liefde voor Italië erbij samen met de smaken die daarbij horen.

Ik vind het belangrijk te weten waar ons eten vandaan komt. Op welke bodem het gegroeid heeft en welke handen het bewerkt hebben. Eten is voor mij zoveel meer dan slechts een eindproduct. In mijn gerechten besteed ik dan ook veel aandacht aan details. Heb aandacht voor de presentatie, de smaken, het gevoel dat erbij hoort. Het is een verlengstuk van mijn liefde voor het leven en dat deel ik graag met mijn gasten.

tafel

Het beeld van de Italiaanse tafels met het rood geblokte tafelkleed is voor mij een vertaling van de waarde die het voor mij heeft om in goed gezelschap uitgebreid te kunnen tafelen. Genieten van het eten en van de gezelligheid. Ik maak het met Cucin@casa mogelijk om jou ook die ervaring te geven.

 

“Goed eten is geen elitaire aangelegenheid. Het restaurant is een plek waar kennis verspreid kan worden. Gasten kunnen leren waar het eten vandaan komt”
– Carlo Petrini, oprichter van Slow Food

 

slowfood-slak