Activiteiten Cucin@casa duurzaamheid Geen categorie huiskamer restaurant Inspiratie lokaal pop up restaurant

Cucin@casa gaat verhuizen en meer…..

2 september 2020

In september verhuist Cucin@casa naar een prachtige andere ruimte, maar op hetzelfde adres, aan de Nachtegaalstraat 33 te Eefde.

Een eigen kookstudio, waar nieuwe inspiratie kan boven borrelen en er nieuwe gerechten uitgeprobeerd gaan worden. Met nog steeds uitzicht op de prachtige tuin waar ook veel ingredienten uit komen.

Een huiskamer restaurant zal ook weer gehouden worden, echter in afgeslankte vorm. Zodat er genoeg afstand gehouden kan worden maar dat er bovenal nog meer persoonlijke aandacht voor jou als gast zal zijn. Schuif aan aan de chef’s table 😉

Een datum voor de eerste volgt binnenkort, dus houd de site maar in de gaten!

chioggia amuse 082020

Ondertussen kook ik nog steeds seizoensgericht voor velen, op bruiloften en feesten, geheel corona proof. Dat houdt in dat men alles op eigen borden/schaaltjes/kommetjes krijgt – maar hoe leuk is dat, want zo kan ik eindeloos veel kleine ‘schilderijtjes’ maken!

Kortom, Cucin@casa zit zeker niet stil en is overal voor in.

Neem gerust contact op om te overleggen wat ik voor jou kan doen, om toch dat ene langverwachte of uitgestelde feestje te kunnen vieren. Ik ben te bereiken via nadja@cucinacasa.nl of via telefoon: 06-43927545.

 

catering 082020

Een hartelijke groet, Nadja

 

 

You Might Also Like