Activiteiten Cucin@casa Inspiratie Slow food

Lekker eten bij de boer!

20 juni 2015

Dit artikel staat op de site van Urtica de Vijfsprong:

“20 juni: open boerderijdag!

Vanaf 14:00 staan onze ondernemers klaar om gasten over het erf te leiden en te vertellen over de koeien, de potstal en de bd-groenteteelt.

Voor kinderen is een boerderij altijd een heerlijke beleving. Het stro daagt uit om te spelen en op het grasveld worden diverse festiviteiten georganiseerd. Er is een klein circus aanwezig en elk uur wordt er een sprookje verteld door een verhalenverteller.

Er zijn varkens, koeien te bezichtigen en er kunnen eieren geraapt worden in de mobiele kippenstal. De herder van schaapskudde Nieboer is met een aantal schapen en lammeren aanwezig.

En natuurlijk is er van alles te proeven. De zuivelaar presenteert zijn kaas en Cucin@Casa heeft diverse Vijfsprong groente en vlees in heerlijke hapjes verwerkt.

Vanaf 17:00 uur loopt het open dag programma ten einde, maar tegen een vergoeding van € 15,00 (tip: kortingsbonnen twv 2,50 liggen in de Vijfsprongwinkel) kunt u aanschuiven voor een heerlijk maal bereid door onze eigen Kokkin Jet en haar crew.

Menu:

Vooraf vers Driekant brood met eigen gemaakte tapenade

********

Vijfsprongs stoofpotje van rundvlees
(en uiteraard is er een vegetarische variant)

Nieuwe aardappels uit de oven
Boeren salades
Granen uit de hooikist

***********

en als nagerecht Vijfsprongkwark rabarber uit de Vijfsprongtuin

Opgeven om te blijven eten kan bij: lekkeretenbijdeboer@gmail.com”

You Might Also Like